Medicinale Schapenvacht kort wol - wit-creme XL

Medicinale Schapenvacht kort wol - wit-creme XL Medicinale Schapenvacht kort wol - wit-creme XL Medicinale Schapenvacht kort wol - wit-creme XL Medicinale Schapenvacht kort wol - wit-creme XL
52,95 incl. btw
47,95
Prijs per stuk
Standaard levertijd 1-2 leverdagen
Staffelprijzen
Aantal Prijs per stuk
1
€ 52,95 € 47,95
2
€ 52,95 € 44,95
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Medicinale Schapenvacht kort wol  wit-creme XL  (Ook zeer geschikt als gezondheidsvacht voor baby's in wieg of box)


De maten zijn:
Lengte: 100-110 cm
Breedte: 60-70 cm

 

Medicinale vachten zijn kenmerkend vanwege de volgende eigenschappen:

  • Temperatuurregulerend
  • Drukregulerend
  • Vochtabsorberend
  • Irritatievrij
  • Antibacterieel
  • Wasbaar


Een medicinaal schapenvacht van het Australische Merino-Schaap is kort geschoren en daardoor uitermate geschikt voor gebruik bij lichamelijke klachten. Deze Schapenvachten hebben een medische werking doordat de grote vacht dichtheid er voor zorgt dat lichaamswarmte wordt vastgehouden en vocht wordt afgedreven. Ook worden deze vachtjes voor Baby's in wieg of box.

Dit kwaliteits schapenvacht heeft een warme en dichte vacht, prachtig toepasbaar in uw interieur. Het straalt een natuurlijke warmte uit. Doordat onze vachten altijd echte natuur producten zijn kunnen we de maat niet exact weergeven en kan de kleur soms iets afwijken van de productfoto.
Onze schapenvachten zijn 100% natuurlijke vachten. 

Informatie over Medicinale schapenvachten:

 

Bij welke klachten kan een medicinale schapenvacht helpen? Een medicinale schapenvacht kan helpen bij rugpijn en andere gewrichtspijnen. De hogere vacht dichtheid maakt de schapenvacht ook geschikt tegen doorliggen (decubitus). De doorbloeding van de huid zal zo worden verbeterd. De vacht verdeelt de druk van het lichaam op een natuurlijke manier. De doorbloeding wordt zo op een natuurlijk wijze gestimuleerd. Rugklachten en spierpijn worden verminderd doordat de lichaamswarmte wordt vastgehouden.
Wat is de werking van een medicinale schapenvacht? DeNBSP medicinale schapenvacht van kort wol heeft een medische werking. De grote vacht dichtheid zorgt er namelijk voor dat de lichaamswarmte wordt vastgehouden. Bovendien wordt vocht erdoor afgedreven. Door deze werking worden medicinale vachten vaak gebruikt bij lichamelijk klachten. Daarnaast bieden de microben in dierenvachten bescherming voor kinderen tegen longziekten als astma. De vacht is makkelijk toepasbaar in een baby- of kinderkamer.
Waar is een medicinale schapenvacht van gemaakt? De medicinale schapenvacht is afkomsting van een schaap met kort wol. De wol lengte is 2,5 tot 3 cm lang. Vaak is dit ook bijgeschoren door onze leveranciers. Over het algemeen gaat het om schapenvachten afkomstig van Australische rassen.
Kan ik een medicinale schapenvacht ook gebruiken voor mijn hond met gewrichtsklachten? Heb je een hond met gewrichtsproblemen? De kou kan de gewrichtsproblemen alleen maar verergeren. Daarom heeft jouw lieve beestje zeker baat bij de warmte die een medicinale schapenvacht kan bieden. We adviseren een medicinale schapenvacht vanwege de medicinale werking, maar ook vanwege de korte haren van de vacht. Zo blijven de nagels van de hond er in niet in hangen.
Hoe gebruik ik een medicinale schapenvacht? De grote vacht dichtheid van de medicinale vacht zorgt ervoor dat de lichaamswarmte wordt vastgehouden. Hierdoor worden klachten verminderd. De vacht verdeelt de druk van het lichaam op een natuurlijke manier en zo wordt de doorbloeding van het lichaam op een natuurlijke wijze gestimuleerd. Het is dus slim om een medicinale schapenvacht te gebruiken op je stoel, bank of bed. Zeker in de winter werkt deze vacht als een heerlijk kacheltje. Verder kun je de vacht ook plaatsen in een rolstoel of autostoel. Daarnaast is de vacht ook toepasbaar in een baby- of kinderkamer.


 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@decolis.nl